Zo gek als een deur , compleet gestoord met minder zou je ‘m tekort doen.

Bekend van de Apres-Skihut Rotterdam  en  o.a. zijn opvallende optreden in Idols met een blauw zwaailicht op zijn hoofd , en langer geleden zijn tv-debuut bij de Henny Huisman Soundmixshow.
Ook is hij als zanger/cabaretier bekend als Gans Anders en waarvan zijn singles ‘’Keigoed’’ en ‘’Het leven is kut”’ op de veel verkochte Apres-skihut cd’ s staan.
Zijn cabaretshow “Zelfs Ik kan Te Ver Gaan” als Johannes de Bliek trok in 2008/2009 volle zalen.
Maar de meeste landelijke bekendheid kreeg hij als Rastafaraman via het 3FM radioprogramma Stenders Vroeg.
In 2001 stond zijn Rastafaraman hit “High” weken lang in de Landelijke Top 40 en Mega Top 100. ( de bijbehorende videoclip vind je onder Rastafaraman op youtube.com )
Feestbeest Jerick is nu bezig met de gezellige 80’er jaren hit “ K Wis Niet Dat Je Kwoad Werd ! “ van de Utrechtse formatie Pleps.
We verwachten deze single eind deze maand in de schappen.
De show van Jerick bestaat uit gezellige Nederlandstalige feesthits en Jerick’s hilarische typetjes die zelfs de grootste pessimist aan ’t lachen maakt .
Na een duik in zijn grote verkleedkoffer veranderd ons feestbeest als een kameleon in o.a.
Andere Hazus (Andre Hazes) , Crazy Elvis (Elvis Presley) , Henkie W. (Henk Westbroek) , Rastafaraman (De Feestende Rastaman)  , Gans Anders (Hans Teeuwen) , Pastor Peer
( De Foute Pastoor ) , Tinus Trekzak ( De Jordaanse Accordeonist ) , Slome Willem (Ome Willem) en Rolling Koos (Koos Alberts) Maar ook Harry Slinger ,Guus Meeuwis en Frans Duits komen er niet onder uit door Jerick hilarisch te worden neergezet.